7 Redenen waarom je zou moeten kiezen voor een tweedehandswagen


Ben je op zoek naar een nieuwe auto, maar twijfel je tussen een nieuwe of tweedehandse auto? Bij Ellicars bieden we een gevarieerd aanbod van premium tweedehandswagens. Hier zijn zeven redenen waarom je zou moeten kiezen voor een tweedehandswagen.

1. Kostenbesparend

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor een tweedehandswagen is het kostenplaatje. Tweedehandswagens zijn over het algemeen goedkoper dan nieuwe auto's. Bij Ellicars bieden we premium wagens die nog in topconditie verkeren, maar voor een lagere prijs dan een nieuwe wagen.

2. Waardebehoud

Een nieuwe auto verliest vanaf het moment dat je de deur uit rijdt zo'n 20% van zijn waarde. Bij een tweedehandswagen is dit minder het geval, omdat dit proces meestal al heeft plaatsgevonden bij de eerste eigenaar. Bij Ellicars bieden we tweedehandswagens van premium merken die hun waarde goed blijven behouden.

3. Minder afschrijving

Niet alleen behouden tweedehandswagens hun waarde beter, maar ze deprecieren ook minder snel. Hierdoor kan je, als je later besluit om je tweedehandswagen terug te verkopen, een hogere prijs krijgen voor je wagen.

4. Meer opties voor hetzelfde budget

Als je kiest voor een tweedehandswagen kan je bij Ellicars voor hetzelfde budget een premium wagen kopen met meer opties en specificaties dan een gloednieuwe basiswagen.

5. Geen lange levertijd

Bij het kopen van een nieuwe wagen kan het soms weken of zelfs maanden duren voordat je jouw wagen eindelijk kan ophalen. Bij een tweedehandswagen bij Ellicars kan je je droomwagen binnen enkele dagen meenemen.

6. Minder angst voor beschadiging

Als je een nieuwe wagen hebt gekocht, ben je vaak extra voorzichtig om te voorkomen dat er iets gebeurt met de wagen. Bij een tweedehandswagen is dit minder het geval, waardoor je meer ontspannen kan rijden zonder angst voor beschadiging.

7. Ecologisch verantwoord

Door te kiezen voor een tweedehandswagen bij Ellicars draag je bij aan een beter milieu. Het recyclen en hergebruiken van auto's vermindert de hoeveelheid afval en verlaagt de CO2-uitstoot.

Conclusie: Er zijn veel redenen waarom je zou moeten kiezen voor een tweedehandswagen bij Ellicars. Het is niet alleen kostenbesparend, maar het biedt ook voordelen zoals waardebehoud, minder afschrijving, meer opties voor hetzelfde budget, geen lange levertijd, minder angst voor beschadiging en ecologisch verantwoord. Kom vandaag nog langs bij Ellicars en ontdek ons gevarieerd aanbod van premium tweedehandswagens.

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Schrijf je hier in en ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?